Érdekes chiptuning bejegyzések

Budapest chiptuning videó érdekességek

Budapest chiptuning videó érdekességek

Budapest chiptuning videó érdekességek a netről

2017. november 12. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Budapest chiptuning video blogok

Amikor először megnézzük, mi áll rendelkezésre Budapest chiptuning videó alatt, akkor minden bizonnyal csodálkozni fog a választási lehetőségek puszta mennyiségén. Nem csak annyi cég van, hogy közülük kiválaszthasson, de minden cég több mint egy maréknyi alkatrészet termel. Néha akár egy tucatnyi különböző lehetőség közül is megtalálhatja a céget, csak az autó egy részére!

Tehát ezekkel a döntésekkel szemben, hol kezded? Hol lehet a legjobban chiptuning? Melyik a leggyorsabb, legnyilvánvalóbb indulóhely, amely gyakorlatilag garantálja a gép teljesítményének növekedését?

Itt van a javaslatom ... Ha inkább a teljesítménynövelés helyett a kozmetikai javítások helyett inkább az autó motorcseréjét vagy a motorvezérlő egységet (ECU) szeretné módosítani. Bár kívülről semmi sem látható változás, szinte garantálom, hogy autója gyorsabban felgyorsul.

chiptuning videók Budapesten

Gondolj arra, hogy megváltoztatja autójának agyát. Ez a számítógép chip mindent szinte mindent felügyel az autó motorjában. És ha a chiptuningot egy autó tuning szakemberrel jobbra cseréli, teljesen megváltoztatja az autó motor teljesítményét. Élvezni fogja a gyorsabb gázelnyelést, és az autó gyorsabban fogja felfelé váltani a sebességfokozatokat.

De a leginkább észrevehető különbség lesz az autó lendületének és nyomatékának óriási növekedése. Megjegyezzük, hogy ezeknek az ECU-knek a telepítése érvényteleníti az autójának jótállását. Ezért kérjük, először kérdezze meg chiptuning szakemberünket figyelmesen, és kérje meg a szakembereket, mielőtt megkérné őket, hogy cserélje ki a jelenlegi ECU-t a továbbfejlesztett számára.

Érdekes lehet, ha megjegyzi, hogy a hitetlenkedésnek köszönhetően a teljesítmény és a nyomaték növekedése is jobb üzemanyag-fogyasztást eredményez. Több energia kevesebb üzemanyag felhasználásával?

Ez valójában az elme kezdetét veszi, de igaz. Sok modern autók üzemanyag-befecskendezéssel nagy mennyiségű üzemanyagot használnak, ha nagyon gazdag levegő-üzemanyag arányokat hajtanak végre, ha nincs rá szükségük. A helyettesítő ECU helyén korrigálható, és megfelelően beállíthatja a levegő-üzemanyag arányt, ezáltal maximalizálva az üzemanyag-fogyasztást normál kerékpározás közben.

Az ECU cseréje nagyon egyszerű ügy, amelyet a szakemberek gyorsan elvégezhetnek, ezért nem kell sokáig hagynia velük az autót. Tehát mielőtt tudnátok, akkor olyan autó lesz, amely sokkal jobban teljesít, mint korábban. Ezután összpontosítani tud az autó többi részének beállítására.

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestchiptuningvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr3213245559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

vízvezeték szerelő, menedzserszűrés, zárcsere, carpet cleaning, lakásdekoráció, foglalkozás egészségügyi vizsgálat

vízvezeték szerelő menedzserszűrés budapest zárcsere menedzserszűrés vízvezeték szerelő carpet cleaning carpet cleaning help lakásdekoráció Foglalkozás egészségügyi vizsgálat miért épp menedzserszűrés vízvezeték szerelő, menedzserszűrés, zárcsere, carpet cleaning, lakásdekoráció, foglalkozás egészségügyi vizsgálat